Over ons

Missie
Het is onze missie om vastgoed van bedrijven en particulieren door middel van creatieve concepten en slimme combinaties van gebruikers in waarde te laten stijgen.

Dit doen wij in samenspraak met verschillende disciplines. Het doel is een duurzame oplossing te vinden om de verhuur te verbeteren of de verkoop te bevorderen.

Werkwijze
Een waarde ontwikkel scan ligt aan de basis van een mogelijke waarde stijging. In een vrijblijvend gesprek brengen wij met u de huidige situatie in kaart, daarnaast bespreken we de eerste mogelijkheden om waarde toe te voegen. De kansen en mogelijkheden worden met u doorgenomen. Wij maken op basis van dit eerste gesprek een offerte om de haalbaarheid te toetsen van de wisseling van functie of gebruik.

Uw vastgoed in Ontwikkeling
Ontwikkelen de letterlijke vertaling: geleidelijke verandering in een gunstige richting, tot volle wasdom komen, doen groeien. Rivas Vastgoed helpt u uw vastgoed in waarde te laten groeien.

Hoe? In veel gevallen kan uw vastgoed met een andere bestemming of gebruiker beter renderen. En wij nemen u het ingewikkelde traject van de ruimtelijke ordening uit handen.

Ontwikkelen =